Tuntikuvaukset

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja tuntikuvaukset auttavat sinua löytämään itsellesi sopivat liikuntamuodot. Tutustu tarkemmin eri tuntien sisältöön tuntiluokituksen mukaan.

Ryhmäliikunta, yleistä tietoa

Aerobinen

Spin

Tehokas sisäpyöräilytunti, joka parantaa kestävyyskuntoa. Tunti sopii aloittelijoille sekä kokeneemmille treenaajillekin.

Les Mills BODYSTEP™

Vauhdikasta askeltamista step-laudalla!

Les Mills BODYATTACK™

Korkeasykkeinen harjoitus, joka kehittää niin voimaa kuin kestävyyttä.

Spin & Kuula

Yhdistelmätunti, joka koostuu spinningistä 30 min ja helposta kahvakuulaharjoittelusta 30 min. Paras ja helpoin tapa tutustua näihin kahteen tehokkaaseen liikuntalajiin!

Spin & Core

Yhdistelmätunti, joka koostuu spinningistä 30 min ja tehokkaasta keskivartaloharjoittelusta 30 min.

Les Mills BODYCOMBAT™

Sykettä nostava harjoitus, joka koostuu karateen, nyrkkeilyyn ja tai-chiin perustuvista liikkeistä ja asennoista. Ennenkokematon adrenaliinipotku!

Lihaskunto

Les Mills BODYPUMP™

Voimaharjoittelua ryhmässä tangolla ja levypainoilla.

TRX®

Voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä TRX-hihnoilla ja oman kehon omalla painolla. Voit säätää harjoituksen tehoa oman kuntotasosi mukaan.

TRX® & Kuula

Yhdistelmätunti, joka koostuu 30 min TRX-osuudesta ja 30 min kahvakuulaharjoittelusta. Paras ja helpoin tapa tutustua näihin kahteen tehokkaaseen liikuntalajiin!

FitBall®

Tehokasta ja hauskaa lihaskuntoharjoittelua ison pallon avulla. Tämä harjoittelu lisää kehon syvien lihasten aktivointia.

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on monipuolinen liikuntamuoto, joka vahvistaa tehokkaasti eri lihasryhmiä. Anna jäykille hartioille lähtöpassit ja laita hihat heilumaan!

Totalbody

Tehotunti koko keholle välineillä tai ilman. Ihanan tehokas ja helppo lihaskuntotunti, joka sopii kaikille!

Toiminnallinen treeni

Tehokas kiertoharjoittelutunti. Parantaa lihaskuntoa ja kestävyyttä.

Core

Lihaskuntoharjoitustunti keskivartalolle ilman välineitä.

VatsaPeppu

Tehotunti vatsalle ja pakaroille! Tunnilla edetään lyhyen lämmittelyn jälkeen tehokkaisiin ja monipuolisiin liikkeisiin, jotka kuormittava keski- ja alavartalon lihaksistoa.

Pakaratreeni

Todellinen tehoherätys ja vahvistus pakaroille! Tunnilla käytetään välineenä minikuminauhaa.

Kahvakuula

Toiminnallinen, koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus kahvakuulalla.

Kehonhuolto

Keppijumppa

Helppoa ja tehokasta harjoittelua, joka parantaa ryhtiä sekä vahvistaa koko kehon lihaksia. Keppijumppa lisää liikkuvuutta ja hellii rankaa sekä niska-hartian seutua.

Pilates

Rauhallinen tunti, joka kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä parantaa ryhtiä. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat.

Lempeä Jooga / Hatha Jooga

Helppoa joogaa, joka vahvistaa ja notkistaa kehoa lempeästi sekä rauhoittaa mieltä tehokkaasti. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat.

Les Mills BODYBALANCE™

Lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat.

Aromarentoutus

Aromarentoutus rauhoittaa kehon ja mielen. Luonnolliset eteeriset öljyt diffusoidaan tilaan. Miedosti tuoksuva höyry auttaa rauhoittumaan sekä kohottamaan mielialaa. Tunnilla avataan kehoa lempeästi, rentoutuen erilaisissa asennoissa jotka voivat olla kevyesti venyttäviä.

Rullaus

Tunnilla hierotaan lihaskalvoja auki putkirullaa käyttäen. Rullaus poistaa tehokkaasti lihaksissa ja lihaskalvoissa olevaa kireyttä, ja näin parantaa kehon liikkuvuutta.

Mobility liikkuvuus

Tunnilla tehdään liikkuvuusharjoitteita ja keskitytään aktiivisen liikkuvuuden parantamiseen.

 

Tanssi

Dance

Vauhdikas ja energinen tanssitunti! Hiki lentää ja syke nousee erilaisten tanssityylien tahtiin! Tällä tunnilla askelsarjoilla ei ole niin paljon merkitystä, pääasia että on hauskaa ja kunto nousee!

LatinJam

Rentoa menoa lattarimusiikin tahdissa. Todellinen Hyvän Fiiliksen tanssitunti!

60+ Ikiliikkujat

60+ Pyöräily

Tällä helpolla 35 minuutin mittaisella EasySpinning -tunnilla tutustutaan sisäpyöräilyyn ja pidetään pyöräilytaitoja yllä myös talvellakin! Kuntosi kohoaa mukavasti musiikin siivittämänä. Tunnille kannattaa saapua 10 minuuttia ennen, jotta ohjaaja ehtii käydä pyörän asetukset Sinun kanssasi rauhassa läpi. Tervetuloa kaikille, pyöräilykokemukseen katsomatta! Vinkki: hyvä liikuntamuoto polvi- ja lonkkaleikkauksesta kuntoutuville.

60+ Venyttely

Kehon oma hemmotteluhetki - venyttele itsesi vetreäksi!

60+ Keppijumppa

Liikettä rankaan ja ryhtiä ruotoon! Ihanan lempeä tunti. Hyvinvointia selkään ja niska-hartiaseudulle.

60+ Jumppa

Tehokasta ja helppoa lihaskuntoharjoittelua, jossa pyritään vahvistamaan koko kehoa. Tunti soveltuu seniori-ikäisille naisille sekä miehille!

60+ Tanssi

Mukaansatempaava hyvän olon tunti. Helppoa askellusta hyvän musiikin siivittämänä. Energiaa, iloa ja tanssin huumaa!

Kurssit

60+ Kuntosalikurssi

Tältä kurssilta saat perusteet itsenäiseen ja turvalliseen kuntosaliharjoitteluun! Seuraa nettisivujamme sekä Facebookia, jossa ilmoitamme seuraavien kurssien alkamisajankohdista.

GFC Valmennus 40+

Valmennusryhmä on huippuunsa suunniteltu, tiivis 8 hengen treeniryhmä, jossa jokainen harjoittelee kohti omia tavoitteitaan Personal Trainer Kirsi Mäkelän opastuksella. Seuraa nettisivujamme sekä Facebookia, jossa ilmoitamme seuraavan valmennusryhmän alkamisajankohdasta.

Ohjeita liikkujille

Näillä ohjeistuksilla takaamme kaikille osallistujille turvallisen harjoitteluympäristön sekä miellyttävät ja tasavertaiset treeniolosuhteet Gymillä!

Omat tunnit senioreille!

Helppoa ja hauskaa hyvinvointia arkipäivisin klo 11.00.

GFC Henkilökunta

Tutustu upeaan henkilökuntaamme!