Tuntikuvaukset

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja tuntikuvaukset auttavat sinua löytämään itsellesi sopivat liikuntamuodot. Tutustu tarkemmin eri tuntien sisältöön tuntiluokituksen mukaan.

Ryhmäliikunta, yleistä tietoa

Aerobinen

Spin

Eli sisäpyöräily on tunti joka sopii niin aloittelijalle kuin supertreenaajallekin. Pyörän vastusta säätäen saat tunnin sopivan haastavaksi juuri omalle kuntotasollesi.  

Spin & Kuula

Yhdistelmätunti, joka aloitetaan 30 minuutin spinnillä. Spinnin jälkeen on 30 minuutin kahvakuulaosuus, jossa keskitytään lihaskuntoon. 60 minuutin aikana pääset siis treenaamaan kahden eri lajin parissa.   

Spin & Core

Yhdistelmätunti, joka aloitetaan 30 minuutin spinnillä. Spinnin jälkeen on 30 minuutin core-osuus, jossa kehitetään keskivartalonlihaksia. 60 minuutin aikana pääset siis treenaamaan kahden eri lajin parissa.   

Les Mills BODYSTEP™

Vauhdikas, koreografinen tunti, jossa askelletaan musiikin tahdissa step-laudalle. Tunnin haastavuutta voit muokata säätelemällä step-laudan korkeutta. Tämä tunti takaa varmasti hien ja hyvän fiiliksen.  

Les Mills BODYATTACK™

Korkeasykkeinen harjoitus, joka kehittää niin voimaa kuin kestävyyttäkin. Tunti koostuu intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat lihasvoimaa ja kehon hallintaa kehittävien liikkeiden kanssa. Liikkeet ja askelsarjat ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita.  

Les Mills BODYCOMBAT™

Sykettä nostava harjoitus, joka koostuu karaten, nyrkkeilyyn ja tai-chiin perustuvista liikkeistä ja asennoista. Tämä korkean intensiteetin innoittama treeni on täysin kontaktiton, mutta antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi mielikuvituksellisen vastustajasi kanssa. Pura stressiä, kehitä taitojasi, ja tunne itsesi voittamattomaksi! Satavarma adrenaliinipotku!  

Lihaskunto

Les Mills BODYPUMP™

Musiikin rytmittämä lihaskestävyystunti. Tunnilla treenataan kehon isoimmat lihasryhmät säädettävien painotankojen ja step-laudan avulla. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin aikana saat treenattua koko kropan läpi, kätevää eikö?  

TRX®

Katosta roikkuvien nauhojen avulla tehtävä kehonpainotreeni. Painovoiman avulla voit treenata todella tehokkaasti voimaa, tasapainoa, notkeutta ja kehonhallintaa oman kuntosi mukaan.  

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on monipuolinen liikuntamuoto, joka vahvistaa tehokkaasti eri lihasryhmiä. Anna jäykille hartioille lähtöpassit ja laita hihat heilumaan!

Totalbody

Treeni koko keholle, jossa syke- ja lihaskunto-osuudet vaihtelevat vuorotellen. Tunnilla käytetään ohjelmasta riippuen step-lautaa, kahvakuulaa tai levypainoja.  

VatsaPeppu

Tunnilla keskitytään erityisesti keski- ja alavartalon lihaksistoon. Tunnilla vaihtelevat syke- ja lihaskunto-osuudet. 

Pakaratreeni

Tunnilla keskitytään vahvistamaan pakaraa sekä alavartalon lihaksistoa. Välineenä käytetään minikuminauhaa ja pieniä painoja.

Kahvakuula

Toiminnallista harjoittelua kahvakuulalla koko keholle. Kuulan kokoa vaihtelemalla saat tehtyä treenin juuri omaa kuntotasoasi mukaillen. 

Kehonhuolto

Keppijumppa

Helppoa kepillä tehtävää harjoittelua, joka parantaa ryhtiä sekä vahvistaa koko kehon lihaksia. Keppijumppa lisää liikkuvuutta ja hellii rankaa sekä niska-hartian seutua. 

Pilates

Rauhallinen tunti, joka kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä parantaa ryhtiä. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat. 

Lempeä Jooga / Hatha Jooga

Helppoa joogaa, joka vahvistaa ja notkistaa kehoa lempeästi sekä rauhoittaa mieltä tehokkaasti. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat.

Les Mills BODYBALANCE™

Bodybalance on joogaan, tai-chiin ja pilatekseen pohjautuva tunti. Tällä tunnilla kehität keskivartaloasi ja liikkuvuuttasi, mutta samalla huollat kehoasi. 

Aromarentoutus

Aromarentoutus rauhoittaa kehon ja mielen. Luonnolliset eteeriset öljyt diffusoidaan tilaan. Miedosti tuoksuva höyry auttaa rauhoittumaan sekä kohottamaan mielialaa. Tunnilla avataan kehoa lempeästi, rentoutuen erilaisissa asennoissa, jotka ovat kevyesti venyttäviä.

Mobility liikkuvuus

Tunnilla tehdään liikkuvuusharjoitteita ja keskitytään aktiivisen liikkuvuuden parantamiseen. 

Dynaaminen Jooga

Dynaaminen Jooga haastaa kehoa niin tasapainon, liikkuvuuden kuin voiman lisäämisessä. Tunti koostuu lämmittävistä ja venyvyyttä lisäävistä liikkeistä sekä loppurentoutuksesta. Tunti sovelletaan jokaisen keholle sopivaksi erilaisilla variaatioilla.

 

Tanssi

Dance

Vauhdikas ja energinen tanssitunti! Hiki lentää ja syke nousee erilaisten tanssityylien tahtiin! Tällä tunnilla askelsarjoilla ei ole niin paljon merkitystä, pääasia että on hauskaa ja kunto nousee!

LatinJam

Rentoa menoa lattarimusiikin tahdissa. Todellinen Hyvän Fiiliksen tanssitunti!

Zumba

Zumba on helppo tanssillinen tunti, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Vaikutteita otetaan tansseista kuten merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso, salsaton ja flamenco.

60+ Ikiliikkujat

60+ Pyöräily

Tällä helpolla 35 minuutin mittaisella EasySpinning -tunnilla tutustutaan sisäpyöräilyyn ja pidetään pyöräilytaitoja yllä myös talvellakin! Kuntosi kohoaa mukavasti musiikin siivittämänä. Tunnille kannattaa saapua 10 minuuttia ennen, jotta ohjaaja ehtii käydä pyörän asetukset Sinun kanssasi rauhassa läpi. Tervetuloa kaikille, pyöräilykokemukseen katsomatta! Vinkki: hyvä liikuntamuoto polvi- ja lonkkaleikkauksesta kuntoutuville.

60+ Venyttely

Kehon oma hemmotteluhetki - venyttele itsesi vetreäksi!

60+ Keppijumppa

Liikettä rankaan ja ryhtiä ruotoon! Ihanan lempeä tunti. Hyvinvointia selkään ja niska-hartiaseudulle.

60+ Jumppa

Tehokasta ja helppoa lihaskuntoharjoittelua, jossa pyritään vahvistamaan koko kehoa. Tunti soveltuu seniori-ikäisille naisille sekä miehille!

60+ Tanssi

Mukaansatempaava hyvän olon tunti. Helppoa askellusta hyvän musiikin siivittämänä. Energiaa, iloa ja tanssin huumaa!

Valmennusryhmät

START

Tämä ryhmä sopii sinulle, jos haluat tehdä ryhtiliikkeen elämäntapoihisi, löytää juuri sinulle parhaan tavan liikkua ja saada lisää virtaa arkeen. Valmennusryhmässä pääset ohjaajan avulla treenaaman juuri omalla kuntotasollasi. Tässä ryhmässä pääset STARTTAAMAAN elämäntapamuutoksesi. Yhdessä tekemisen meininki korostuu ryhmässä ja ohjaaja Sanni tsemppaa sinut juuri niihin tavoitteisiin, jotka itse itsellesi asetat. Syksyn 2021 valmennusryhmät ovat jo alkaneet, mutta seuraa tiedotusta tulevista ryhmistä. 

NEXT LEVEL

Tässä ryhmässä pääset viemään treenisi aivan uudelle tasolle! NEXT LEVEL valmennus on suunniteltu sinulle jos haluat haastaa itseäsi ja saada uutta potkua treeneihin. Valmennuksessa keskitytään voimaan, kestävyyteen, ravitsemukseen ja palautumiseen. Näiden asioiden myötä saat varmasti kuntosi aivan NEXTILLE LEVELILLE! Syksyn 2021 valmennusryhmät ovat jo alkaneet, mutta seuraa tiedotusta tulevista ryhmistä. 

Ohjeita liikkujille

Näillä ohjeistuksilla takaamme kaikille osallistujille turvallisen harjoitteluympäristön sekä miellyttävät ja tasavertaiset treeniolosuhteet Gymillä!

Omat tunnit senioreille!

Helppoa ja hauskaa hyvinvointia arkipäivisin klo 11.00.

GFC Henkilökunta

Tutustu upeaan henkilökuntaamme!