Tuntikuvaukset

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja tuntikuvaukset auttavat sinua löytämään itsellesi sopivat liikuntamuodot. Tutustu tarkemmin eri tuntien sisältöön tuntiluokituksen mukaan.

Aerobinen

Les Mills BODYATTACK™

Korkeasykkeinen harjoitus, joka kehittää niin voimaa kuin kestävyyttäkin. Tunti koostuu intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat lihasvoimaa ja kehon hallintaa kehittävien liikkeiden kanssa. Liikkeet ja askelsarjat ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita.  

Les Mills BODYCOMBAT™

Sykettä nostava harjoitus, joka koostuu karaten, nyrkkeilyyn ja tai-chiin perustuvista liikkeistä ja asennoista. Tämä korkean intensiteetin innoittama treeni on täysin kontaktiton, mutta antaa sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi mielikuvituksellisen vastustajasi kanssa. Pura stressiä, kehitä taitojasi, ja tunne itsesi voittamattomaksi! Satavarma adrenaliinipotku!  

Les Mills BODYSTEP™

Vauhdikas, koreografinen tunti, jossa askelletaan musiikin tahdissa step-laudalle. Tunnin haastavuutta voit muokata säätelemällä step-laudan korkeutta. Tämä tunti takaa varmasti hien ja hyvän fiiliksen.  

PULSS!

PULSS! on 30minuutin intervallitreeni spinningpyörällä. Tunti perustuu HIIT -harjoitteluun (high-intensity interval Training) ja on siksi kestoltaan lyhyt ja intensiivinen.

Tämän treenin aikana asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus haastaa itsensä ja harjoitella epämukavuusalueella. PULSS! kohottaa kuntoa ja polttaa kaloreita tehokkaasti ja soveltuu eri omaisesti kiireiselle liikkujalle. 

Spin

Sisäpyöräily on tunti joka sopii niin aloittelijalle kuin supertreenaajallekin. Pyörän vastusta säätäen saat tunnin sopivan haastavaksi juuri omalle kuntotasollesi.  

Spin & Core

Yhdistelmätunti, joka aloitetaan 30 minuutin spinnillä. Spinnin jälkeen on 30 minuutin core-osuus, jossa kehitetään keskivartalonlihaksia. 60 minuutin aikana pääset siis treenaamaan kahden eri lajin parissa.   

Spin & Kuula

Yhdistelmätunti, joka aloitetaan 30 minuutin spinnillä. Spinnin jälkeen on 30 minuutin kahvakuulaosuus, jossa keskitytään lihaskuntoon. 60 minuutin aikana pääset siis treenaamaan kahden eri lajin parissa.   

Toiminnallinen

Tunnilla treenataan kokonaisvaltaisesti kehon eri lihasryhmät. Tässä monipuolisessa tunnissa yhdistyy liikkuvuus, lihaskunto sekä sykeharjoittelu. Tunnilla käytämme eri välineitä sekä oman kehon painoa treenaamiseen. Liikkeet tehdään aikaa vastaan, joten pystyt tekemään treenin oman kuntotasosi mukaan. 

 

Lihaskunto

Fitball

Lihaskuntotunti jumppapallolla. Tunnilla teemme voimapainotteisia lihaskuntoliikkeitä, joissa korostuvat keskivartalon lihakset. Matalankynnyksen tunti, jossa treenaamme aikaa vastaan.

Kahvakuula

Toiminnallista harjoittelua kahvakuulalla koko keholle. Kuulan kokoa vaihtelemalla saat tehtyä treenin juuri omaa kuntotasoasi mukaillen. 

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on monipuolinen liikuntamuoto, joka vahvistaa tehokkaasti eri lihasryhmiä. Anna jäykille hartioille lähtöpassit ja laita hihat heilumaan!

Les Mills BODYPUMP™

Musiikin rytmittämä lihaskestävyystunti. Tunnilla treenataan kehon isoimmat lihasryhmät säädettävien painotankojen ja step-laudan avulla. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Tunnin aikana saat treenattua koko kropan läpi, kätevää eikö?  

Lihaskunto Mix

Lihaskunto Mix on voimaharjoittelutreeni, jossa kuormitetaan erityisesti iso lihasryhmät. Liikkeet ovat yksinkertaisia perusliikkeitä. Tunnilla käytämme vaihtelevasti eri välineitä. 

Pakaratreeni

Tunnilla keskitytään vahvistamaan pakaraa sekä alavartalon lihaksistoa. Välineenä käytetään minikuminauhaa ja pieniä painoja.

Pakara&Core 

Tunnilla treenataan keski- ja alavartalon lihaksia. Liikkeet suoritetaan liikepattereina, aikaa vastaan. Treeni on helppo sovittaa omaan kuntotasoon.

Totalbody

Treeni koko keholle, jossa syke- ja lihaskunto-osuudet vaihtelevat vuorotellen. Tunnilla käytetään ohjelmasta riippuen step-lautaa, kahvakuulaa tai levypainoja.  

TRX®

Katosta roikkuvien nauhojen avulla tehtävä kehonpainotreeni. Painovoiman avulla voit treenata todella tehokkaasti voimaa, tasapainoa, notkeutta ja kehonhallintaa oman kuntosi mukaan.  

VatsaPeppu

Tunnilla keskitytään erityisesti keski- ja alavartalon lihaksistoon. Tunnilla vaihtelevat syke- ja lihaskunto-osuudet. 

Kehonhuolto

Aromarentoutus

Aromarentoutus rauhoittaa kehon ja mielen. Luonnolliset eteeriset öljyt diffusoidaan tilaan. Miedosti tuoksuva höyry auttaa rauhoittumaan sekä kohottamaan mielialaa. Tunnilla avataan kehoa lempeästi, rentoutuen erilaisissa asennoissa, jotka ovat kevyesti venyttäviä.

Keppijumppa

Helppoa kepillä tehtävää harjoittelua, joka parantaa ryhtiä sekä vahvistaa koko kehon lihaksia. Keppijumppa lisää liikkuvuutta ja hellii rankaa sekä niska-hartian seutua. 

Les Mills BODYBALANCE™

Bodybalance on joogaan, tai-chiin ja pilatekseen pohjautuva tunti. Tällä tunnilla kehität keskivartaloasi ja liikkuvuuttasi, mutta samalla huollat kehoasi. 

Mobility liikkuvuus

Tunnilla tehdään liikkuvuusharjoitteita ja keskitytään aktiivisen liikkuvuuden parantamiseen. Välineenä käytetään esimerkiksi putkirullaa ja keppiä. 

Pilates

Rauhallinen tunti, joka kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä parantaa ryhtiä. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat. 

Venyttely

Rentouttava ja kehoa huoltava venyttelytunti. Tunnin alussa keho herätellään erilaisin avauksin ja dynaamisin venytyksin. Tunnilla venytetään lihaksia eri tekniikoita käyttäen. Tämä tunti sopii niin aktiiviurheilijalle kuin aloittelijallekin. Venyttely on helppo yhdistää jumpan tai kuntosalitreenin päätteeksi. 

Tanssi

Dance

Vauhdikas ja energinen tanssitunti! Hiki lentää ja syke nousee erilaisten tanssityylien tahtiin! Tällä tunnilla askelsarjoilla ei ole niin paljon merkitystä, pääasia että on hauskaa ja kunto nousee!

Brazilian Mix

Huikeaa fiilistä lattarimusiikin tahdissa! Tunnilla tanssitaan eri latinotansseja, kuten cha-cha:ta, sambaa ja salsaa. Tämä energinen tunti vie mennessään!

60+ Ikiliikkujat

60+ Keppijumppa

Liikettä rankaan ja ryhtiä ruotoon! Saat hyvinvointia selkään ja niska-hartiaseudulle keppijumpassa.

60+ Lihaskunto

Lihaskunto Mix on voimaharjoittelutreeni, jossa kuormitetaan erityisesti iso lihasryhmät. Liikkeet ovat yksinkertaisia perusliikkeitä. Tunnilla käytämme vaihtelevasti eri välineitä. 

60+ Jumppa

Tehokasta ja helppoa lihaskuntoharjoittelua, jossa pyritään vahvistamaan koko kehoa. Tunti soveltuu seniori-ikäisille naisille sekä miehille!

60+ Pyöräily

Tällä helpolla 45 minuutin mittaisella EasySpinning -tunnilla tutustutaan sisäpyöräilyyn ja pidetään pyöräilytaitoja yllä myös talvellakin! Kuntosi kohoaa mukavasti musiikin siivittämänä. Vinkki: hyvä liikuntamuoto polvi- ja lonkkaleikkauksesta kuntoutuville.

60+ Venyttely

Kehon oma hemmotteluhetki - venyttele itsesi vetreäksi!

Valmennusryhmät

START

Tämä ryhmä sopii sinulle, jos haluat tehdä ryhtiliikkeen elämäntapoihisi, löytää juuri sinulle parhaan tavan liikkua ja saada lisää virtaa arkeen. Valmennusryhmässä pääset ohjaajan avulla treenaaman juuri omalla kuntotasollasi. Tässä ryhmässä pääset STARTTAAMAAN elämäntapamuutoksesi. Yhdessä tekemisen meininki korostuu ryhmässä ja ohjaaja Sanni tsemppaa sinut juuri niihin tavoitteisiin, jotka itse itsellesi asetat. 

NEXT LEVEL

Tässä ryhmässä pääset viemään treenisi aivan uudelle tasolle! NEXT LEVEL valmennus on suunniteltu sinulle jos haluat haastaa itseäsi ja saada uutta potkua treeneihin. Valmennuksessa keskitytään voimaan, kestävyyteen, ravitsemukseen ja palautumiseen. Näiden asioiden myötä saat varmasti kuntosi aivan NEXTILLE LEVELILLE!