Ohjeita ryhmäliikkujille

Näillä ohjeistuksilla takaamme kaikille osallistujille turvallisen harjoitteluympäristön sekä miellyttävät ja tasavertaiset treeniolosuhteet Gymillä!

 

Gym & Fitness Centerillä on kolme liikuntasalia. Fillari ja Cemppari löytyvät ylhäältä portaiden vierestä vasemmalta ja Gellari alakerrasta vastapäätä naisten pukuhuonetta. Tullessasi ryhmäliikuntatunnille on hyvä varustautua juomapullolla, joustavilla vaatteilla, sisäliikuntakengillä sekä pienellä hikipyyhkeellä. Ryhmäliikuntatiloissa on hyvä välttää runsasta hajusteiden/parfyymien käyttöä - osa kanssaliikkujistamme saattavat saada pahoja hengitysoireita. Saavuthan tunneille ajoissa ja viivythän aina tunnin loppuun asti. Myöhässä saapuminen ja kesken tunnin poistuminen häiritsee muita liikkujia sekä tunnin rakennetta. Välineiden kuljettaminen on turvallisuussyistä kielletty tunnin aikana, sillä erityisesti painot ja tangot voivat aiheuttaa ikävää jälkeä pudotessaan muiden jumppaajien päälle! Mikäli sinulla on kiire, ohjaajalla on aina aikaa auttaa välineiden pois laitossa eli ilmoitathan asiasta etukäteen ohjaajalle.

 

Ryhmäliikkujan 6 kultaista ohjetta

     Saavuthan hyvissä ajoin ryhmäliikuntatunnille ja viivyt tunnin loppuun asti. Mikäli Sinulla on pakottava syy lähteä tunnilta aikaisemmin, kerro siitä ohjaajalle ennen tunnin alkua. Näin takaamme kaikille turvallisen ja keskittyneen liikuntakokemuksen ryhmäliikuntatunneilla. Ohjaajalla on lupa laittaa ryhmäliikuntasalin ovi lukkoon, kun tunti on alkanut.

     Muistathan peruuttaa varaamasi ryhmäliikuntatunti esteen sattuessa. Netin kautta tunti on mahdollista peruuttaa 3 tuntia ennen ja soittamalla asiakaspalveluun pystymme tekemään peruutuksen puolestasi myös lyhyemmällä varoitusajalla. Näin varmistamme, että tunneille pääsevät kaikki innokkaat jumppaajat; myös ne, jotka ovat jonotuspaikoilla. Mikäli sinulla on toistuvia peruuttamattomia varauksia, ajanvarausoikeutesi lukkiutuu kahdeksi viikoksi.

     Odota, että edellisen tunnin osallistujat tulevat ulos salista ennen kuin menet itse salin puolelle. Liikuntasali Gellarin eteisaulassa pyrimme välttämään ylimääräistä kovaäänistä puhetta silloin, kun salissa on meneillään rauhallinen ryhmäliikuntatunti esim. BODYBALANCE®, Jooga tai Pilates.

     Turvallisuussyistä pura BODYPUMP® -välineet omalla paikallasi ja palauta ne paikoilleen vasta tunnin päätyttyä.

     Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä kaikissa liikuntakeskuksen tiloissa. Osa kanssaliikkujistamme saattavat saada voimakkaita, jopa vaarallisia allergisia reaktioita.

     Kännyköiden käyttö ryhmäliikuntatunneilla ei ole sallittua, koska se häiritsee muiden keskittymistä tunnilla. Mikäli Sinulla on pakottava tarve (esim. päivystävä lääkäri) ottaa puhelin tunnille, kerro siitä ohjaajalle ennen tunnin alkua ja huolehdi, että puhelimen kaikki äänet/valot on kytketty pois.