Ohjeita ryhmäliikkujille

Gym & Fitness Centerillä on kolme liikuntasalia. Fillari ja Cemppari löytyvät ylhäältä portaiden vierestä vasemmalta ja Gellari alakerrasta vastapäätä naisten pukuhuonetta.

Tullessasi ryhmäliikuntatunnille on hyvä varustautua juomapullolla, joustavilla vaatteilla, sisäliikuntakengillä sekä pienellä hikipyyhkeellä. Spin-tunnille voit ottaa omat pyöräilykengät mukaan, mutta tavalliset sisäkengät sopivat myös hyvin. 

 

     Saavuthan tunneille ajoissa ja viivythän aina tunnin loppuun asti. Myöhässä saapuminen ja kesken tunnin poistuminen häiritsee muita liikkujia sekä tunnin rakennetta. Välineiden kuljettaminen on turvallisuussyistä kielletty tunnin aikana. Mikäli sinulla on kiire, ohjaajalla on aina aikaa auttaa välineiden pois laitossa eli ilmoitathan asiasta etukäteen ohjaajalle. 

    Meillä on käytössä ajanvarausjärjestelmä Avoinna24, jonka kautta voit varata ja peruuttaa ryhmäliikuntatunteja. Tunnin varaaminen onnistuu vaikka sinulla ei olisikaan korttia voimassa. Tunnin ollessa täynnä, pystyt varaamaan itsellesi jonotuspaikan. Paikan vapautuessa, saat tiedon sähköpostiisi. Seuraathan tarkasti tilannetta. Esteen sattuessa peruutathan tuntisi, myös jonotuspaikka tulee perua. Varaus tulee perua ajanvarausjärjestelmän kautta viimeistään kolme (3) tuntia ennen ohjatun tunnin alkua. Äkillisen esteen sattuessa voit perua varauksesi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Kolme peruuttamatonta varausta yhden kuukauden aikana vie varausoikeutesi kahdeksi viikoksi. 

     Odota, että edellisen tunnin osallistujat tulevat ulos salista ennen kuin menet itse salin puolelle. Liikuntasali Gellarin eteisaulassa pyrimme välttämään ylimääräistä kovaäänistä puhetta silloin, kun salissa on meneillään rauhallinen ryhmäliikuntatunti.

     Turvallisuussyistä purathan välineet omalla paikallasi ja palauta ne paikoilleen vasta tunnin päätyttyä.

      Jätähän tavarasi pukuhuoneen lukollisiin kaappeihin tai katutason naulakkoon. 

     Kännyköiden käyttö ryhmäliikuntatunneilla ei ole sallittua, koska se häiritsee muiden keskittymistä tunnilla. Mikäli Sinulla on pakottava tarve (esim. päivystystyö) ottaa puhelin tunnille, kerro siitä ohjaajalle ennen tunnin alkua ja huolehdi, että puhelimen kaikki äänet/valot on kytketty pois.