Ryhmäliikunta

Liikuntakeskuksemme tarjoaa virkistäviä liikuntahetkiä ammattitaitoisten ohjaajien parissa. Monipuoliset ryhmäliikuntatuntimme sopivat kaikille. Tuntivalikoimamme koostuu Gymin omista tunneista ja Les Mills -tunneista. Iloinen henkilökuntamme ja tuntikuvaukset auttavat sinua löytämään itsellesi sopivat liikuntamuodot. 

Voit aloittaa ja kokeilla uutta tuntityyppiä milloin vain – tunnit eivät ole kurssimuotoisia, ellei toisin ole mainittu.

Muistathan tulla ryhmäliikuntatunnille ajoissa. Alkulämmittely on tärkeää ja myöhässä tunneille ei turvallisuuden eikä yhteisen viihtyvyyden vuoksi pääse. Muista puhtaat sisätossut, juomapullo ja pikkupyyhe. Muista myös, että loppuvenyttely on oleellinen osa harjoittelua ja kruunaa liikuntahetkesi.

Peruutusehdot

Kolmesta (3) peruuttamattomasta ryhmäliikuntatunnista menettää nettivarausoikeuden. Varausoikeuden uudelleenaktivointi maksaa 10€.  Ryhmäliikuntatunti tulee peruuttaa kuusi (6) tuntia ennen tunnin alkua. Ohjattu ryhmäliikuntatunti toteutuu, kun ennakkoilmoittautuneiden määrä on viisi (5).

Alla olevasta listasta voit tarkastella tarkemmin eri tuntien sisältöä tuntiluokituksen mukaan.

 

 

AEROBINEN

30/30 Spinning® & 6Pack

Yhdistelmätunti, joka koostuu Spinningistä 30 min ja tehokkaasta keskivartaloharjoittelusta 30 min.

30/30 Spinning® & Kahvakuula

Yhdistelmätunti, joka koostuu Spinningistä 30 min ja helposta kahvakuulaharjoittelusta 30 min. Paras ja helpoin tapa tutustua näihin kahteen tehokkaaseen liikuntalajiin!

HIIT PULSS! Teematunti!

PULSS! on 30 minuutin intervallitreeni spinningpyörällä. Maksimitreenit minimiajassa!

Les Mills BODYATTACK™

Korkeasykkeinen harjoitus, joka kehittää niin voimaa kuin kestävyyttä.

Les Mills BODYCOMBAT™

Sykettä nostava harjoitus, joka koostuu karateen, nyrkkeilyyn ja tai-chiin perustuvista liikkeistä ja asennoista. Ennenkokematon adrenaliinipotku!

Les Mills BODYSTEP™

Vauhdikasta askeltamista step-laudalla!

Les Mills RPM™ Teematunti!

RPM on sisäpyöräilytreeni mukaansatempaavan musiikin tahdissa. 

MOVEMent Teematunti!

Haluatko lisätä voimaa, liikkuvuutta ja kykyä hallita kehoasi! Tunnilla opitaan ja hiotaan erilaisia liikkumistapoja, jotka ovat kenties iän myötä unohtuneet. Tunti sopii treenaajille, jotka haluavat haastaa itsensä ja koetella rajojaan.

PLYO Teematunti!

Plyo-treenissä toistuvat yksinkertaiset liikkeet, jotka kehittävät aerobista kuntoa, nopeutta, voimaa sekä kehonhallintaa. Tunnilla treenataan suurimmat lihasryhmät lyhyissä jaksoissa vauhdikkaan musiikin siivittämänä!

Spinning®

Sisäpyöräilyä vaihtelevalla sykkeellä eri tekniikoita ja vastuksia käyttäen. Sopii sekä vasta-alkajille että kokeneille kuntoilijoille perus-/vauhtikestävyysharjoitteeksi tai palauttavaksi treeniksi.

SYKE! Teematunti!

Tällä 45 minuutin sykeohjatulla tunnilla voit haastaa itsesi ja ylitää omat rajasi. Tunti sopii kaikenkuntoisille sekä vaihtelua kaipaaville treenajille. Eri kuntotasoisille on omat vaihtoehdot liikkeisiin. Tunti koostuu yksinkertaisista askeleista ja lihaskuntoliikkeistä ilman välineitä. Hikistä ja yksinkertaista!

 

LIHASKUNTO

Core & Booty Kevät 2018 UUTUUS!

Tunti pistää pakarat ja keskivartalon koetukselle! Kyseessä on tehokas 50 min. kestävä treeni, jossa keskitytään erityisesti pepun ja alavartalon vahvistamiseen ja kiinteyttämiseen, mutta myös vatsa ja ylävartalo aktivoituvat muutamissa liikkeissä. Tunnin liikkeet ovat yksinkertaisia ja tehokkaita, jolloin tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneimmillekin jumppareille, siis ihan kaikille! Välineinä käytetään vaihtelevasti käsipainoja, kuminauhoja ja step-lautaa. 

CrossTraining Kevät 2018 UUTUUS!

Tunti on toiminnallinen koko kehon ja mielen haastava tunti, joka toteutetaan kiertoharjoitteluna. Tunti sisältää monipuolista ja haastavaa treeniä sisältäen kestävyys-, voima-, räjähtävyys-, liikkuvuus-, ja tasapainoharjoitteita. Harjoituksessa hyödynnetään kehonpainoa ja erilaisia välineitä. Tunnille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta, sillä kaikki liikkeet opetellaan tunnin aikana yhdessä. Pääset itse paljon vaikuttamaan tunnin kuormitustasoon, joten tunti sopii niin aloittelijoille kuin kovakuntoisillekin.

FitBall®

Tehokasta ja hauskaa lihaskuntoharjoittelua ison pallon avulla. Tämä harjoittelu lisää kehon syvien lihasten aktivointia.

IISI Jumppa Teematunti!

Helppoa perusjumppaa! Sopii erinomaisesti myös aloittelijoille ja ryhmäliikuntaan tutustuville asiakkaille! Tunnin alussa helppo alkulämmittely, jonka jälkeen tehokkaita lihaskuntoliikkeitä välineillä tai ilman.

KahvaKuula

Toiminnallinen koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus kahvakuulalla.

KesäBody Tarjolla kesäisin

Tunti täynnä hyvää KESÄFIILISTÄ! Tällä tunnilla keskitytään tehokkaasti muokkaamaan koko kroppaa! Tule ja ihastu!

KuntoNyrkkeily

Kuntonyrkkeily on monipuolinen liikuntamuoto, joka vahvistaa tehokkaasti eri lihasryhmiä. Anna jäykille hartioille lähtöpassit ja laita hihat heilumaan!

Les Mills BODYPUMP™

Voimaharjoittelua ryhmässä tangolla ja levypainoilla

TIMMI

TIMMI on tehokas treeni, jossa haastetaan sekä kästävyyskuntoa että voimaa. Tunnilla tehdään erilaisia liikkeitä intervalliharjoittelun tapaan. Sinä päätät, kuinka mona toistoa ehdit tehdä ja minkälaisella teholla. Ohjaaja varmistaa, että pääset tavoitteeseesi haastamalla itsesi jokaisella harjoituskerralla!

TotalBODY

Tehotunti koko keholle välineillä tai ilman. Ihanan tehokas ja helppo lihaskuntotunti, joka sopii kaikille!

TRX® 

Voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä TRX hihnoilla ja oman kehon omaa painolla. Voit säätää harjoituksen tehoa oman kuntotasosi mukaan.

TRX®-POWER

Koe kahvakuulan ja TRX-treenin tehokkuus!

 

KEHONHUOLTO

AAMU Flow Teematunti!

AamuFlow on dynaaminen tunti, jossa kehon liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Olo tunnin jälkeen on useimmiten energisoitunut, vapautunut ja rentoutunut.

HathaJOOGA

Tunti on lempeätä joogaa, joka vahvistaa ja notkistaa kehoa lempeästi sekä rauhoittaa mieltä tehokkaasti. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat.

Les Mills BODYBALANCE™

Lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat.

Power Vinyasa JOOGA

Tunti on vahvaa, energistä, dynaamista ja vapaasti virtaavaa joogaa, jossa liikkeestä toiseen siirrytään flowmaisesti. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat.

Rullaus/Venyttely

Fasciarullaus tunnilla keskitytään laukaisemaan lihaskalvojen jännityksiä putkirullaa hyödyntäen.

YOGA Flex™ Teematunti!

Lisää liikkuvuutta ja mielen harmoniaa!

 

TANSSI

KesäDance / JAMIT!

Vauhdikas ja energinen tanssitunti! Hiki lentää ja syke nousee erilaisten tanssityylien tahtiin! Tällä tunnilla askelsarjoilla ei ole niin paljon merkitystä, pääasia että on hauskaa ja kunto nousee!

LatinDance

Rentoa menoa lattarimusiikin tahdissa. Todellinen Hyvän Fiiliksen tanssitunti!

Les Mills SH´BAM™

Tunnilla pääset opettelemaan tämän päivän kuumimmat discomuuvit, kuulet parhaimmat listahitit, uudelleen miksatut tutut klassikot sekä hikisimmät lattaribiitit. 

 

60+ LIIKKUJAT

60+ LIIKKUJAT

 

GFC KURSSIT

GFC MAMA Kevät 2018 UUTUUS!

GFC MAMA tuntimme on kehitelty odottaville tai tuoreille äideille. Tunti on lihaskuntoharjoittelua mukavassa ryhmässä. Pienet vauvat (konttausikäiset) oleskelevat ryhmäliikuntasalin keskellä samaan aikaan, kun äidit haastavat ja vahvistavat itseään harjoituksilla, joiden avulla palautuminen synnytyksen jälkeen on nopeampaa. Tunnilla tehtävät liikkeet tehdään omien tuntemuksien mukaan sekä omaan tahtiin ja näin ollen tunti soveltuu kaikille; myös odottaville äideille. 

GFC Junnut 4-6v.

Hyväntuulisilla JUNNU -tunneilla opitaan oman kehon tuntemusta ja hallintaa leikkien sekä temppuilun kautta. Toimintamme tavoitteena on tarjota lapsille mahdollisuus harrastaa liikuntaa turvallisessa ja innostavassa oppimisympäristössä. Kurssilla lapset tutustuvat leikinomaisesti perusliikuntataitoihin. 

GFC SaliStartti naisille

Kurssilla saat käyttöösi aloittelijalle sopivan kuntosaliohjelman, jolla parannat kuntoa, kehonkoostumusta ja hyvinvointia. Pienryhmässä harjoittelu on henkilökohtaisempaa ja harjoitteluun liittyviin kysymyksiin on jätetty tilaa. Kurssin jälkeen voit luottavaisin ja varmoin mielin treenata kuntosalilla tehokkaasti ja turvallisesti. 

GFC 3kk Valmennus 40+ 

Valmennusryhmä on huippuunsa suunniteltu, tiivis 8 hengen treeniryhmä, jossa jokainen harjoittelee kohti omia tavoitteitaan Personal Trainer Kirsi Mäkelän opastuksella. 

PhysioPilates alkeis ja jatkokurssit

Löydä tasapainoinen keho ja hyvä olo. PhysioPilates on liikuntaa, jossa Pilatesharjoitteluun on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Varaa tunnille mukaasi pitkähihainen paita ja sukat. 

ÄijäJOOGA

Miesten oma kehonhuoltotunti! ÄijäJOOGA on kaikenikäisille miehille suunnattua joogaa, jonka tarkoituksena on saada jäykät miehet vetreytymään ja energisoitumaan.